1ste kleuterklas

1ste kleuterklas

  Juf Celien 

  Juf Fien

  

De warme ontvangst en de veilige geborgenheid die juf Celien biedt, zal ervoor zorgen dat de kleinsten zich meteen thuis zullen voelen in hun klasje en op onze school.


Juf Celien is enorm leergierig en zij  bezit een jonge, natuurlijke flair om met de kleuters op een bijzonder aangename wijze om te gaan.


De wereld op een speelse manier ontdekken staat in deze klas centraal! Dit wil zeggen dat de juf via thema’s (knuffels, kleuren, gaatjes,…) specifieke materialen, activiteiten,… aanbieden die dicht bij hun eigen belevingswereld liggen, waarbij het ‘DOEN’ centraal staat, het explorerend beleven.


In hun spel spelen jullie kleuters nog vaak ‘naast’ elkaar in plaats van ‘met’ elkaar, daarom zullen de juffen deze sociale ontwikkeling via activiteiten stimuleren.


Zolang we geen peuterklas hebben biedt juf Fien op een zorgzame en enthousiaste manier ondersteuning in de eerste kleuterklas, dit 2 dagen per week. Zo verlicht ze de verzorgende taken van de klasjuf en begeleidt ze kleine groepjes in de klas waardoor de kleuters extra zorg en aandacht krijgen.